9 oktober 2015

Uppföljning och BVC besök

I onsdags var vi på uppföljning hos Mejas läkare på Vrinnevi. Så himla bra läkare vi fått (samma som tog emot oss i Linköping, när vi fick reda på hjärtfelet från första början) hon är så bra på att förklara och vi har väldigt gott förtroende för henne. Känns som hon vet vad hon pratar om och det är skönt att känna förtroende och kunna lita på henne i vården för vår dotter. Jätteviktigt! 
Hon tyckte iaf att Meja såg jättefin ut nu efter operationen, hon ville sätta in impugan på henne igen ett tag och tyckte det var dumt att det tagits bort då hon fortfarande har mycket svikt kvar och behöver underlätta för hjärtat. Så det ska hämtas ut idag och sättas in på henne igen. Vi gick igenom operationsberättelsen och hon förklarade och visade på inspelade ultraljud från Meja hur det såg ut innan och nu efter operationen. Hon betonade även att hon tyckte resultatet efter operationen var jättefint. Att det blev väldigt mycket bättre än vad någon förväntat sig! Vi är så tacksamma över de skickliga kirurgerna som opererade henne! Vilket otroligt jobb, de kunde inte ha lyckats bättre än de gjorde. Otroligt duktiga! Vi tog även nya bakterieprover och crp var nu nere på 8. Så skönt att få det beskedet! 

Idag ska vi till BVC och träffa vår nya sköterska. Har pratat mycket med henne i telefon och informerat henne om Meja och hon är påläst om Meja. ( gammal kollega med vår kontsktsjuksköterska för Meja, så det känns jättebra att hon jobbat på mottagningen och vet hur det fungerar där) vi ska idag hörs 8 mån koll på Meja och bestämma tider för vägning som vi kommer göra en gång i veckan nu ett tag, så Meja går upp som hon ska. Blir intressant att väga idag, tycker hon både växt och väger mer. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar