18 juni 2012

15 dagar och bvc-besök

Lilleman sover mest hela tiden, så när han väl är vaken och visar sina vackra ögon får man vara snabb med kameran. ;)

Javisst hade det hänt lite på längden  också,  hela två cm har Melvin växt på dessa 15 dagar sedan födseln. Gått upp lite mera i vikt hade han också gjort, så nu står vågen på 3790 gram.
Idag har vi, förutom varit hos bvc, fått besök av Anni som hade med sig godaste chokladmuffinsen och så fick Melvin en jättesöt body i present. Annars har vi bara tagit det lugnt och njutit av dagen då Jonas börjar jobba igen i morgon efter att ha varit hemma med oss dessa två veckor. Fick ju ha pappa hemma en dag extra då nationaldagen kom lite lägligt där första dagarna ;). Nu vill lille M ha min uppmärksamhet, så på återseende i morgon.

5 kommentarer:

  1. Gud va fin han är Anna! :))

    SvaraRadera
  2. Vilken söt och charmig kille du har :) Skönt att han går upp i vikt också.

    SV: Förlåt för mitt sena svar. Nils har varit så mammig dem senaste dagar så har inte hunnit med något alls.

    Jobbigt för er om nätterna , hoppas det vänder snart för er. Förstår helt hur du känner med att amma. Men det är bra att du iallafall ger det ett försök. Jag som är så aktiv vart verkligen helt låst så därför är det skönt med att delamma.

    Hur är det nu då? har amningen kommit igång bättre och att du slipper sitta i två timmar?`Och hur sover han om nätterna nu?

    SvaraRadera
  3. hihi så liiiten!! :)
    det är sjukt hur fort dom växer!!! :O Minns inte ens att Olivia var så liten ;) Det är väldigt känslosamt att titta på kort från när hon var riktigt liten... :')
    så fota fota fota!!! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det går jättefort! Lovar att kameran går varm här hemma ;)

      Radera