8 juni 2012

Mjölkstockning :(

Mjölkstockning och 40 graders feber. Så dröjer ett till innan det uppdateras här. Ordinerad vila, urmjölkning, Alvedon och bröstmassage. Hoppas det går över fort.

5 kommentarer:

  1. Men ush och fy sp jobbigt, hur lyckades du få det? Jag är jätte rädd att jag också ska få det..

    Sv:härligt ch höra att ni mår bra. Jodå vår förlossning gick väll bra. Efter 22timmars värkarbete och krystvärkar så slutade det med akut kejsarsnitt men fick vara vaken så det vart inte jätte akut iallafall :) men vi alla mår bra så det är skönt.

    Hur var eran förlossning? Tog det lång tid?

    SvaraRadera
  2. Okej, ah ska försöka göra mitt bästa för att slippa det. Hur funkar det annars med ammningen för er då?

    Okej, 24 timmar är inte roligt att ha värkar :( skönt iallafall att krystandet gick fort över iallafall :D tog du några smärtstillande/bedövningar?

    SvaraRadera
  3. Usch vet verkligen hur det är. Hade ju det med båda grabbarna. Vetekudde är att rekomendera och riktigt varma bad + massage så klart. kramar om hårt

    SvaraRadera
  4. Lider med dig Anna,hade samma sak med Jonna,det är helt fruktansvärt hemskt:( Många kramar!!!

    SvaraRadera
  5. SV: Tack så mycket :)
    Vi (läs jag) har valt att del amma. Fick sitta i två timmar och amma vilket jag inte tyckte var roligt alls. Mådde verkligen inte bra av det. Så nu ammar jag morgon, kväll, natt och någon gång på dagen men annars får han ersättning. speciellt om vi ska iväg och så. Jag är mycke gladare och då mår han bättre också.

    Ah de får vi faktiskt. Han sover jätte bra. Brukar somna runt halv 10 och sova till ca 04, sen somna om och sova till 8 ca. ni då? Hur går de för er?

    SvaraRadera