5 december 2012

Hej mitt vinterland!

Kommit massor av snö här idag, och det fortsätter snöa för fullt!


Ljusstaken från Cult Design har fått nya röda ljusplattor såhär till jul.

Oj! vad mycket snö det har kommit, och kommer...fortsätter att snöa massor. Rätt mysigt att sitta här inne i värmen och gosa med lilleman och titta ut på det vackra vita här utanför. Nackdelen är att vi idag inte heller kommer ut på någon promenad, dåligt med plogning här, antar att de inte hinner med och våran lilla väg här uppe på höjden är väl inte direkt prio ett idag kan jag tänka.

Så vi myser inne, är väl bäst trots allt då lilleman blivit lite dålig. Han har kräkts två dagar i rad nu, sådär jättemycket som om han skulle vara magsjuk. Tror dock inte det är magsjuka eller nått sånt eftersom han bara kräkts en gång om dagen och samma tid båda dagarna, får se om det kommer något idag. Misstänker att det kan vara magen som inte tål frukt ännu, han fick päron i förrgår och banan igår, någon tesked, och ungefär samma tid så kom allt i magen upp. Stackars liten! Han blev så ledsen och det kan man ju förstå. Är både otäckt att kräkas och smakar riktigt illa, så förstår att han blev ledsen när det kom så mycket. Idag kör vi på helamning för att vara så milda som möjligt mot lilla magen, så får vi se om det var maten som var boven i dramat eller inte.

Ska passa på att stryka dem där julgardinerna nu när lilleman sover. Strykning tillhör inte favoritsysselsättningen direkt, men är väl dags att ta tag i den nu om jag ska få upp några julgardiner innan december månad tagit slut. ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar