3 december 2012

6 månader idag!

Du är den finaste i världen <3

Idag blev min lilla Melvin hela 6 månader! Tänk att han om ett halvår blir 1 år, tyckte det var nyss man låg på BB med den där lilla lilla bebisen i famnen. <3

Såhär vid 6 månaders ålder så har Melvin lärt sig att sitta själv, sitter stadigt länge, om han inte får syn på något spännande som han vill sträcka sig efter, för då tippar han ;) Har dock senaste veckan blivit duktig på att parera upp sig när han är påväg att välta och om han ligger lite tillbakalutad i soffan så kan han nästan få upp sig till sittande på egen hand om man lockar med en leksak.
Han har även nu sedan ett par veckor tillbaka vänt sig från rygg till mage och när han ligger på golvet förflyttar han sig runt i en cirkel, svårt att ta sig framåt dock.

Melvin tycker mycket om att leka med sina leksaker och kan underhålla sig själv allt från 30min till 1 timme, antingen med några roliga leksaker som undersöks ordentligt eller dem där roliga små fötterna som dessutom är mycket goda att stoppa i munnen. Han är en glad och nöjd liten kille som blivit mycket mer medveten om världen, nu tittar han nyfiket på allt och man verkligen ser på honom hur han funderar och tänker och går från idé till handling.
Han vill känna på ALLT, helt plötsligt har han fått väldigt långa armar som på något vänster når precis allt som ligger i närheten ;) Det roligaste han vet är att busa med mamma och pappa, "hoppa" och leka "tittut" är favoriterna bland lekar just nu. Han har fått två tänder och det här med mat är himla roligt! Hittills har han fått smaka på potatis, palsternacka, broccoli, morot, äpple, päron, banan och katrinplommon och så gröt förstås. Allt som det har smakats på hittills har varit intressant och gott och nu ska vi börja med smakportioner av ovanstående och så testa oss fram med lite flera annorlunda smaker. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar