26 september 2012

Inför dopet

Lovade ju att visa bild på inbjudningarna jag fick göra till dopet för ett par veckor sedan. Så här kommer en bild på dem. Ber om ursäkt för dålig bildkvalité - hade bara bild på dessa tagna med mobilen i dåligt ljus.

Mindre än två veckor kvar till lillemans dop och hög tid att börja baka om jag ska hinna med allt som jag har tänkt. Velade fram och tillbaka kring vilka vi skulle bjuda men beslutade till slut att inte bjuda några kusiner, med undantag för några som vi umgås mycket med, då framförallt jag har så många. Kommer alla som vi bjudit blir vi 53 personer och det är många bara det, annars hade vi blivit över 80 personer. Hade varit jättekul att träffa alla eftersom vi ses så sällan numera, men kände att det blir lite mycket att baka till över 80 personer. Får prata med kusinerna och försöka ordna till en släktträff istället, så man kan hjälpas åt med mat och planering.

Annars har vi fått hem dopklänningen som nu hänger på dörren till Melvins rum, hoppas bara han kan ha den, växer ju så det knakar. Skulle vara väldigt kul i allafall då den är en riktig släktklänning på Jonas sida och som idag är 92 år gammal.

2 kommentarer:

  1. Vilka fina! kul att du hann göra alla! :)
    jag hann inte så det fick bli en "nödlösning"
    köpte med bild på nätet och så blev det Olivias fotavtryck på kuvertet istället :)
    Det var en pärs med! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Ja, satt in på nätterna med dessa, var en liten pärs ;) Hade tänkt skicka efter inbjudningar, men det skulle bli så vansinnigt dyrt så, blev att göra egna till slut, tiden rann liksom iväg så hade inget val till slut :P

      Radera