25 september 2012

Underbar dag!

Världens sötaste små fötter <3

Igår hade Melvin en riktigt tråkig dag, vägrade sova på dagen, blev övertrött, gnällde mest hela tiden och var väldigt svårsövd till kvällen.
Idag däremot har vi haft den mest underbara dagen hittills. Började med att jag fick sovmorgon då Jonas tog Melvin när han ville gå upp vid 7 i morse, fick sova till niotiden sen väcktes jag av mobilen. Melvin var tokglad hela tiden och låg och jollrade och pratade. Vid halv tio blev han trött och somnade utan problem och sov sedan en timme. 
När han vaknade kom hans morfar förbi och åt lunch med oss. Melvin fortsatte att bjuda på världens bästa humör och låg i babysittern och skrattade, pratade och busade med morfar.
Vid tre blev han trött igen och somnade utan problem denna gången också, då gick morfar hem och jag fick tid att lägga och sätta upp gardiner, tvätta och plocka lite här hemma.
Vid kvart över fyra vaknade han igen och sen myste vi en stund i sängen, tränade magläge och sjöng lite. Klockan fem åt jag middag med en jollrandes Melvin som tittade på och därefter hoppade vi båda ner i stora badkaret. Melvin hade tokroligt och sparkade vatten som en galning ;) vi steg upp, satte på pyjamas (utan skrik och gråt - han hatar nämligen att bli påklädd) och sen myste vi en stund tills klockan blev 18. Då blev lilleman trött, lade honom i hans säng och han somnade på en gång.

Vilken kontrast mot igår! Hoppas nu på en bra natt och fler dagar som denna. :)

Jag har idag även introducerat nappflaskan för Melvin, provade med lite vatten och det gick jättebra! Provade lite försiktigt och han tog den utan problem, när vattnet började komma blev han lite chockad och undrade nog vad det var. Men tydligen lite intressant för han ville ha mer, fortfarande lite skeptisk men sen gick det bra och han drack runt 40 ml, sen ville han ha mammas äkta vara. Fortsätter att testa i morgon, får se hur det går då. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar