3 september 2012

Tre månader <3

Idag blev min lilla Melvin 3 månader. Ska till BVC i morgon för vägning,mätning och vaccin. Men gissar på att han är runt 63 lång och väger runt sju kilo. Melvin älskar att hålla i saker och snutta på sina händer, han är nästan alltid glad (om han inte är hungrig eller trött) tycker mycket om att prata med mamma och pappa och har världens charmigaste joller och leenden :) Har nu sedan ett par veckor tillbaka börjat sova lite längre på nätterna, mellan 5 och 9 timmar i sträck innan han vaknar för lite amning, äter då lite snabbt och somnar sedan om i sin säng igen. Brukar vilja gå upp runt 8 tiden, men kan ta sovmorgon till 9 ibland. Däremot är ligga på magen ingen höjdare, går bra någon minut sen är det inte roligt längre, men vi tränar på och hoppas lille M börjar tycka det är lite roligare snart.

4 kommentarer:

  1. Oh vad tiden går fort, Hoppas det går bra nu med vaccinet och han inte påverkas allt för mycket :) så fin han är! Ett riktigt charmtroll

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket :) ja nu är det två timmar kvar tills vi ska ta sprutan, hoppas han inte mår allt för dåligt av den.

      Radera
  2. Ser att vi har jämngamla killar :-) min lilla benjamin blev tre månader igår :-) vi var till bvc å fick sprutor men han verkade inte må dåligt av dom som tur var. Hoppas din kille inte heller mådde dåligt av sina.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att de är jämngamla :) Melvin verka ha klarat sig bra vid sprutorna han med, dock sov han lite oroligt den natten men det gjorde han å andra sidan i natt med så är säkert någon liten utvecklingtsfas på gång. :)

      Radera