24 september 2015

Tankar...

Känns som vi aldrig får åka hem...intravenös antibiotika till minst tisdag. Sen ultraljud igen för att se så ingen bakterie satt sig på klaffar eller lagning i hjärtat. Den bakterie hon har i blodet, enterokocker, gör gärna det och det är det vi är rädda för.  Känns som att detta aldrig tar slut, att vi aldrig får flytta hem igen... :'( idag är en sån dag då allt känns fel och jag tappat hoppet om allt. Vill bara att hon ska bli frisk så vi får flytta hem igen och få vara en familj med vanliga bekymmer som vilken mat man ska laga till middag. 

Är så trött på sjukhus, vita kala väggar, stålsängar, den där speciella sjukhusdoften och maskiner som piper. Så nedstämd idag och tänker på hur framtiden kommer bli? hur mycket mer har vi att fajtas mot? Hur kommer allt bli för Meja?  Min älskade lilla krigarprinsessa, så mycket du ska behöva vara med om!

6 kommentarer:

  1. Blir så berörd av dina ord ♡ så starkt ni kämpar tillsammans. Håller tummarna att det får lov att bli bra snart. Många varma kramar!

    SvaraRadera
  2. Det är klart att du känner så efter så mycket som ni gått igenom. Det är även klart att det kommer bli bra och det värsta är bakom er. Men försök hur tufft det än känns, att byta med jonas lite, åk hem eller ta med Melvin ut och njut i solen, ta en svindyr latte och njut, våga hoppas, våga tro och våga andas ut. Det är viktigt att hämta nya krafter och för Meja att få Jonas styrka. Varma kramar till er alla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja nu får vi ju åka på permission några timmar. Så det känns mycket bättre. Men har svårt att byta med Jonas iom att jag i princip helammar. Går inte jättebra med att introducera något annat till henne. Kramar ❤️

      Radera
  3. Så skönt för er. Hoppas allt ser fint ut nu så ni slipper detta mera. Jag menade inte att Jonas skulle byta ut dig helt utan bara för en stund så du fick vila huvudet från sjukhusväggarna för en stund i solen. Ha en fin dag, kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår ❤️ Hade dock varit skönt att dela på nätterna lite mer.

      Radera