18 september 2015

Familjen samlad igen!

Melvin och Jonas i lekrummet här på avdelning 67.

Så skönt att vår lilla familj är samlad igen, känns gott i hjärtat <3 hade gått jättebra att bila ner med Melvin, en liten kisspaus på vägen bara, sen hade de kört raka vägen hit till Lund. Åh vad mysigt att få krama om min pojke igen, lilla älsklingen så stor han blivit på dessa veckor. Vilken utveckling på språket han fått! Man ser och hör så tydligt när man varit ifrån varandra så länge. 

Dagens uppdatering på Meja då. De har hittat vilken typ av bakterie hon har i blodet. Så nu har hon fått byta antibiotika . Vi hoppas nu på att detta gör susen, så vi kan få åka hem sen. Annars mår hon bra! Pigg, glad, pratsam och alldeles underbar! Hon har fått en riktig liten hejarklack med gosedjur nu under sjukhusvistelsen. Senaste tillskotten är dem virkade katten som barnen får på avdelningen när de dragit pacetrådarna. Melvin fick välja åt henne och då fick han ett syskondjur också. Även en liten mysig kanin fick hon i ett nallebud från sin moster med man och en liten prasselbok. Båda blev mycket populära hos lilla fröken. Tack Sophie och Martin <3
Mejas hejarklack! De två stora nallarna fick hon när hon åkte ambulans och ambulansflyg. Lejonet, när hon tog blodprov på avdelningen. Nallen med hjärta och bläckfisken från intensivvårdsavdelningen. Katten nu från avdelningen vi ligger på och kaningen kom i ett nallebud från moster Sophie och Martin. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar