7 september 2015

Operation

Idag har vi träffat narkosläkare, kirurgen och fått rundvandring på barnintensiven. Även fått instruktioner från avdelningen hur vi ska tvätta henne och hur vi får amma, samt vad som ska hända. 
Var bra information, kirurgen visade hur de ska gå in i hjärtat och vad de ska göra. Han informerade även om riskerna och vikten av att hon gör operationen. Utan den lever hon inte så länge till. 
Usch, nu knyter det sig i magen och halsen igen och jag känner att tårarna kommer. Älskade lilla unge, detta bara måste gå bra!!!! 

Nu har vi precis gjort första tvätten med antibakteriell tvål och schampo. Schamponerat håret en gång och skrubbat kroppen två omgångar. Meja tyckte det var mysigt att duscha, lilla loppan!! Efteråt klädde vi henne i sjukhuskläderna som vi fick med oss. 

I morgon gör vi om detta igen, innan vi går upp till avdelningen, där hon ska få lugnande innan operationen. Jag kommer följa med henne in i operationssalen och vara med tills hon somnar. 

Nu ska jag ställa klockan, 00:00 blir det medicin och 03:30 är sista gången hon får amma innan operationen.

Uppdatering: under tiden jag hann skriva detta ringde de från avdelningen och meddelande att hennes crp var aningens förhöjd, dock inom godkäntgränsen, så vi ska dit lite tidigare i morgon för nytt infektionsprov. Hoppas det ser bra ut och att det blir operation som vi är inställda på. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar