19 september 2015

Bläää för elaka bakterier!!


Pratade med läkaren nyss och resultatet av operationen och återhämtningen för hjärtats del ser jättefint ut. Dock har hon ju åkt på denna elaka bakterie som jag skrev om igår, så vi blir kvar minst en vecka till på grund av detta. 

Känns lite sådär, man hade ju ställt in sig lite på att få komma hem denna helgen. Får se hur det blir med allt nu, om Jonas och Melvin blir kvar här med oss eller ej. melvin har redan hemlängtan men vill inte åka utan mig och Meja. Sen är det lite halvsvårt att aktivera en pigg och allert treåring på sjukhus och hotellrum. Visst finns det lekrum och så, men vet inte hur länge han är nöjd med det. 

Skönt iaf att de håller koll på Meja ordentligt. Känns tryggt, även om det lockar väldigt mycket att få åka hem nu. Med detta besked kommer vi alltså spräcka månadsgränsen på sjukhusvistelsen. 

Fick i allafall veta att vi gärna får gå ut med Meja, sålänge vi håller oss borta från andra människor. Så i eftermiddag ska vi gå ut till sjukhusets lekplats med Melvin hela lilla familjen!  Ikväll får jag boka tvättstugan på patienthotellet, börjar sina med rena kläder nu. 

Hoppas ni har en härlig helg! Kramar från oss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar