23 september 2015

Nytt sjukhus.

Bilresan gick toppen!

Nu är vi på plats på Vrinnevi igen, efter att ha varit i Lund tre veckor. Vilket mottagande vi fick! Alla i personalen som vi mötte i korridoren kom fram och hälsade och sa att de tänkt så mycket på oss och hur det hade gått! "Åh, den glada bebisen är tillbaka". Hihi, hon charmar sköterskorna min lilla Meja ;)

Bilresan gick jättebra. Meja sov större delen av resan och Melvin var så grymt duktig. Åkte hela vägen till Jönköping utan problem, där vi tog en bensträckare och matpaus för Meja. Därefter åkte vi ända till Linköping innan Melvim började tycka det blev tråkigt. Då fick han plattan sista milen till Norrköping. Meja var jag lite orolig för då hon tidigare blivit så påverkad av bilåkande. Innan operationen blev hon jättesvettig och tappade färg och seg. Nu var hon precis som vanligt, inget svettig alls och sitt vanliga jag. Verkligen stor skillnad! Tänk vad mycket operationen gjort på hennes mående. Tacksam över att hon mår så mycket bättre nu! <3

Nu är vi installerade på vårat rum här och Meja har fått sitt antibiotika och tagit kontroller. Nu ska jag försöka sova lite innan det är dags att ge medicin vid 00 och nytt antibiotika 01:30. 

Ha det gott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar